Daglig leder i Seløy Sjøfarm, Jan Erik Jakobsen, synes Ingrid fortjente å få hjelp til å satse på løpingen sin. Han forteller at de nylig derfor har inngått en treårig avtale som blant annet innebærer at hun skal promotere Seløy Sjøfarm på overtrekksdressen sin.

- Avtalen innebærer at hun får bedre tid til å konsentrere seg mer om skole og trening. Vi skal bruke henne i vår promotering og hun skal samtidig være med å promotere oss, sier Jakobsen.

Ingrid er svært glad og takknemlig for at hun har fått denne avtalen på plass. Hun sier at hun fra før har fått dekket en del av sine utgifter fra Herøy idrettslag, men at hun gjennom denne avtalen kan konsentrere seg enda mer og løpingen og skolen. Med en slik avtale på plass kan hun bruke mindre tid på deltidsjobber. I tillegg til et pengebeløp får hun også en del klær og sko som hun kan bruke når hun trener og deltar på stevner.

Ingrid Kilvær Nilssen går nå siste året på toppidrettslinja på Steinkjer og satser skikkelig på løpingen sin. Hun har ved deltakelse på flere stevner hevdet seg helt i norgestoppen. I sommer brøt hun en barriere da hun klarte å kvalifisere seg til NM-finalen på 800-meter for senior der hun løp inn til en 7. plass. I september kom hun hjem med to gull fra Barents Games i Tromsø der hun bidro til at Norge vant den populære «Barentskampen». Ingrid tok gull på 800-meter og var også en viktig bidragsyter til at det ble gull på 4x400 meter stafett. I år deltok det kun utøvere fra Norge, Sverige og Finland i og med at Russland er utestengt som følge av krigen i Ukraina.

Foto: Seløy Sjøfarm