Lytt til «Radio Kulturskolen»

Klesbyttedag 28

Da er Kulturskolen i Herøy klar med en ny sesong av «Radio Kulturskolen».

- Radio Kulturskolen» er en musikalsk utstilling av noe av det vi har arbeidet med i skoleåret som gikk», sier rektor Reidar Moursund til Herøyfjerdingen.

Elevene introduserer seg selv og hva de spiller, og hva sangen heter.

Kulturskolen opptrådte i vår i aulaen på «Klesbyttedagen», og da var alle elevene i Kulturskolen med. Også disse bandene er med på årets spilleliste i «radioen». Det samme er noen av sangene fra høstens konsert i kirka i forbindelse med TV-aksjonen.

Reidar opplyser også at de som har plass i kulturskolen ikke trenger å søke på nytt for neste skoleår.

- Elevene har plassen sin helt til de velger å slutte. For tiden er det venteliste for å få plass i kulturskolen, men det lønner seg å søke tidlig hvis man ønsker plass, for da kommer man lenger fram i ventelista, sier Reidar.

- Til slutt vil jeg bare takke elever og foreldre for samarbeidet», avslutter Reidar Moursund.

Lagt ut på Soundcloud
I år som i fjor er «Radio Kulturskolen» lagt ut på Soundcloud. SoundCloud er en online audio distribusjonsplattform som gjør det mulig for brukere å laste opp, fremme og dele det de opprinnelig har laget av lydfiler.

Ved å gå inn på www.soundcloud.com kan du søke etter Kulturskolen i Herøy og høre sangene. Du kan også høre sangene ved å laste ned en egen app til mobiltelefonen.

Dere finner også «Radio Kulturskolen» i menypunktet Kultur på toppen av sida. 

Trykk på linken nedenfor for å høre sangene.

Annonser