Ledig lærerstilling

FlyfotoHerøy skole_ny[1]

Herøy skole har ledig en 50 prosent midlertidig stilling som lærer fra 1. februar 2021 til 31. desember 2022 innen grunnleggende norsk for språklige minoriteter.

Herøy kommune ligger på Helgelandskysten, midt i Norge. Kommunen, som har flere øyer enn innbyggere, betraktes av mange som et av verdens vakreste steder.  Kommunens innbyggere er bosatt på flere øyer. De største er knyttet sammen med bruer. Vi er rundt 1800 innbyggere, og vil gjerne bli flere, så du er hjertelig velkommen. I Herøy finnes det et hav av muligheter, for deg som vil. Skjærgården byr på enestående friluftsopplevelser. Herøy kommune har gode offentlige tjenestetilbud som full barnehagedekning, kulturskole, idrettshall, kunstgressbane og et aktivt idretts- og kulturliv. Kommunen har god kommunikasjon med ferjer og hurtigbåt til regionsentret Sandnessjøen. Der finnes det gode kommunikasjoner videre som flyplass, anløp av hurtigruten og gode bussforbindelser til Mosjøen som korresponderer med tog. Regionen har en svært positiv utvikling basert på økt oljeaktivitet og er et av landets største oppdrettsområder.

Trykk på linken nedenfor for utfyllende informasjon og for å søke.

Søknadsprosedyre
Alle søknader på ledige stillinger skal registreres elektronisk. Eventuelle vedlegg til søknad må være i PDF-format.
Dersom du trenger hjelp med søknaden kan du henvende deg til kommunen. Interne søkere bes bruke samme e-post som er registrert i lønnssystemet.

Søknadsfrist er 22. januar 2021.

Annonser