Sommerfest i Solli barnehage med «fiskesprell»

Sommerfest i Solli barnehage _spising av laksepakker

Solli barnehage arrangerte nylig sommerfest med servering av laksepakker.

Solli Barnehage var så heldig å få støtte til innkjøp av laks fra Norges sjømatråd – fiskesprell. Fiskesprell er et samarbeid mellom Helse- og omsorgsdepartementet, Nærings- og fiskeridepartementet og Norges Sjømatråd.

- Alle barnehager og skoler kan søke om støtte til innkjøp av råvarer til arrangement der det tilberedes og serveres sjømat. Målet er å gi ansatte, foreldre og barn gode erfaringer med å tilberede, servere og spise sjømat. Barnehagen fortalte dette til foreldrene, de tok utfordringen på strak arm og inviterte til sommerfest med laksepakker, opplyser styrer Arnhild Thoresen.

- Therese Larsen og Silje Hegre gjennomførte i samarbeid med barnehagen en vellykket sommerfest, der alle fikk skikkelig kost seg i finværet. Til hjelp hadde vi også Natasha som hjalp til på kjøkkenet sammen med Steffen og ordnet fisken til festen. Grillmestere var Daniel og Kent, som fikk en litt for varm opplevelse i grillhytta.

- Å dele opplevelser sammen med barn, foreldre og ansatte er virkelig artig. Det er noe vi virkelig setter pris på. Barnehagen fikk et plommetre i gave under sommerfesten. Fjorårets gave var et epletre som blomstret skikkelig fint under festen, avslutter Thoresen.

Sommerfest i Solli barnehage_spising av laksepakker2
Folk koste seg på sommerfest i Solli barnehage.
Sommerfest i Solli barnehage_tilberedelse av laksepakker
Natasha og Therese forbereder laksepakker.

  1 / 5 
 
Sommerfest i Solli barnehage 
Sommerfest i Solli barnehage
Det er godt å ha mamma i nærheten for de minste.
 


Annonser