Platekontrakt og travle tider for «Chris Viviano»

Chris Viviano_hoved

Christian Thoresen fra Herøy alias «Chris Viviano» har fått platekontrakt med Warner Music og gjør stor karriere som DJ.

I oktober slapp han en singel som i følge han selv har fått grei respons. I helga var han og spilte i Venezia.

Havna-festivalen - et høydepunkt
- Høsten/vinteren er litt roligere enn ellers av året, men fram mot jul er det spilling hver helg. Fra mai til september er det også full fart.

- Sommeren i år var helt fantastisk med spilling på veldig mange festivaler der Havna-festivalen i Sandnessjøen var et av høydepunktene. Der var det vanvittig god stemning og det ble akkurat slik som jeg håpet at det skulle bli.

Christian forteller at han driver et underholdningsbyrå sammen med to kompiser der de har knyttet til seg 24 musikere. Han har også eget radioshow på radiokanalen NRJ hver lørdag kveld. NRJ er i følge sine nettsider Norges største kommersielle hitradio.

- Når jeg er ute og spiller knytter jeg til meg musikere alt etter behov. På Havna hadde jeg med meg en saksofonist og det fungerte veldig bra.

Slipper ny singel på nyåret
Når vi spør han om han ikke synes det blir slitsomt å reise så mye så får vi til svar at han stortrives.

- Jeg er heldig som har hobbyen min som jobb og stortrives. På nyåret har jeg planer om å slippe neste singel, avslutter Thoresen.

Disc jockey (DJ)
Disc jockey (DJ) er betegnelsen på en person som mikser innspilt musikk for et publikum. Den innspilte musikken kan være lagret på vinylplater, cd-plater eller digitale filer. Publikumet kan være dansere på nattklubb eller lyttere på radio.
Kilde: Wikipedia

Har du lyst til å høre litt av musikken til DJ «Chris Viviano» kan du høre noe av denne på Soundcloud. 

Trykk her for å komme til Chris Vivianos egen fanside på Facebook

ChrisViviano
Christian Thoresen fra Herøy gjør karriere som DJ under navnet Chris Viviano.

Annonser