Turnuslege Andreas Berg Sellevold

Andreas Berg Sellevold

Andreas Berg Sellevold startet i jobben som turnuslege ved legekontoret 1.september, og har allerede funnet seg godt til rette.

Andreas Berg Sellevold skal jobbe på Herøy frem til 1.mars 2018.

Han er gift med Trine Berg Sellevold som også har vært turnuslege ved Herøy legekontor i tilsvarende periode for ett år siden.

Andreas er 26 år gammel, født og oppvokst i Sandnessjøen. Han er utdannet ved Universitetet i Tromsø, og tok de to siste studieårene ved sykehuset i Bodø, i regi universitetet i Tromsø. Det er samme studieløp som nåværende kommunelege Audun Dyrhaug Hov har gått. Deretter jobbet han som turnuslege ett år på sykehuset i Sandnessjøen før distriktstjeneste på Herøy.

Hvorfor Herøy?
- Herøy legekontor var høyt ønsket. Trine anbefalte kollegaene og det svært veldrevne kontoret etter sin tid der. Nå vet jeg at kollegaene er strålende og den nye satsningen med nytt helsehus har virkelig løftet arbeidsmiljøet. Et fantastisk bygg!

Fritidsinteresser
- Nå venter jeg på snøen slik at jeg får gått på langrenn. Flere helger vies også  til hytteliv i Hattfjelldal eller på Brasøy.

Fremtiden
- Trine begynte etter turnuslegejobben på Herøy i spesialisering for å bli gynekolog. Hun jobber nå i Sandnessjøen og vi begge trives på mitt hjemsted. Vi håper å bli boende der, men det er selvsagt avhengig av fremtidens sykehusstruktur og jobbtilbud. Jeg søker nå jobb så får vi se om det blir sykehuset i Sandnessjøen eller om jeg fortsetter i allmennpraksis i Sandnessjøen eventuelt på Herøy om den muligheten skulle komme.

Herøyfjerdingen ønsker lykke til!

Annonser