Oppsummering av «5 på topp i Øksningan»

Oppsummeringn 5 på topp_initiativtakere

Elbjørg Larsen har på vegne av Øksningan velforening sendt oss en rapport etter årets seong med «5 på topp i Øksningan». Dette er et veldig positivt tiltak for å fremme folkehelse i kommunen.

Sesongen «5 på topp i Øksningan» varer fra 1. mai til 20. september.  Sesongen startet i år med en artig Valgborgsfest den 30. april som markerte opptakten til en fin sesong med 5 på topp. Her ble det blant annet servert kraftsuppe og det ble sagt at heksene var særlig aktive denne kvelden, også på Drømmeplassen i Øksningan!

Det kan også nevnes at den 7. juli (nattevandring) ble det arrangert «Kul-Tur» på tre av toppene med Harry Nilssen som lokalhistorisk foredragsholder underveis.

1200 registreringer
Det er talt opp i underkant av 1200 registrerte turgåere som har vært innom alle postene og hele 85 har gått alle 5 toppene. Det er gledelig med så stor deltakelse.

I år som i fjor hadde vi trekning blant to som hadde gått alle 5 toppene og vinnerne i år ble Elin Andreassen, Askim/Nord-Herøy og Osvald Hansen, Øksningan. De får en flott vannkaraffel som er laget av Øksningsfirmaet Made by Ankii. I tillegg ble det trukket en vinner blant instagrambildene som er postet og heldig vinner her ble Ann Karin Endresen. Hun vant gavekort som er sponset av Sport1 på Herøy. Gratulerer til heldige vinnere.  

I alle de 5 bøkene står det: Størst er helsegevinsten og det gjelder for alle ivrige turgåere!

Takk til alle som deltar. Velkommen til Valborgfest den 30. april 2018 som blir ny opptakt til ny runde med «5 på topp i Øksningan»

For Øksningan Velforening: Sigve Edvardsen, Lisbeth K Larsen og Elbjørg Larsen.

 

Oppsummeringn 5 på topp_initiativtakere
Her er initiativtakerne bak 5 på topp i Øksningan samlet. Fra venstre: Elbjørg Larsen, Sigve Edvardsen og Lisbeth K. Larsen.
Oppsummeringn 5 på topp_premie
Her er premien for årets sesong. Det er en vannkaraffel som er laget av Øksningsfirmaet Made by Ankii.

Annonser