Vinnerfoto for september

Benk i solskinn

Vår jury har kåret Erlend Peder Valberg som vinner av fotokonkurransen for september. Han har kalt bildet «Benk i solskinn».

I september kom det inn rekordmange foto fra våre lesere og juryen hadde derfor mange flotte foto å velge mellom. De ble imidlertid fort enige om Erlend Peder Valberg hadde sendt inn to flotte foto som skilte seg litt ut blant alle innsendte bilder. Av disse ble «Benk i solskinn» rimelig raskt plukket ut som et verdig vinnerfoto for september.

Vi gratulerer Erlend Peder med seieren og oppfordrer både han og våre andre lesere til å fortsette å sende oss bilder.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Benk i solskinn
Erlend Peder Valberg er kåret til vinner i vår fotokonkurranse for september med dette flotte bildet. Han har kalt det Benk i solskinn.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser