Ketil Stokkan spiller til dans på Brygga

Ketil Stokkan

Lørdag 15. juli spiller Ketil Stokkan med band opp til dans på Brygga i Herøy.

Ketil Stokkan kan se tilbake på en fantastisk karriere, både som låtskriver, vinner av melodi grand prix to ganger (Romeo 1986 og Brandenburger Tor 1990). Han er også kjent som en dyktig blues-artist og ikke minst som frontfigur og gitarist i det legendariske popbandet ZOO.

Ketil Stokkan har totalt 26 utgivelser bak seg, mer enn 200 000 solgte eksemplarer og to gullplater. I 2014 kom «Ikkje legg på» (Samleplate) og «From L2C to the bone» (Blues), og i april 2015, en single fra den kommende blues-rock-plata, «I’m over you».

- For tiden er Ketil Stokkan aktuell med eget band. Musikere er valgt fra øverste hylle, og publikum får blant annet høre slagere som «Evig ung», «Ikkje legg på», «Du e’kkje her», «Byen» og «Romeo», presentert på en imponerende måte. Ketil Stokkan med band betyr musikkglede, allsang og dansefot!, står det å lese i presseskrivet i forbindelse med konserten.

Festen på Brygga varer fra 22.00 til 02.00 og det er 18 års aldersgrense med legitimasjonsplikt. Det koster 300 kroner å komme inn og folk oppfordres til å ta med kontanter til inngangen.

Ketil Stokkan
Ketil Stokkan med band spiller opp til dans på Brygga lørdag 15. juli.

Annonser