«Kick off» i Øksningan

Kickoff i Øksningan 2017

Onsdag 7. juni kan dere i følge Elbjørg Larsen være med på mye artig trening i Øksningan og få et skikkelig «kick off» før sommeren.

- Dette er fortsettelsen av «Ta med en venn på trening» fra januar. Til økta på onsdag kommer det to spreke damer fra «Gnist» i Mo i Rana; Hilde og Kirsti. Begge er erfarne instruktører og har som mål at vi skal oppleve treningsglede og det tror jeg vi får til på onsdag, opplyser Elbjørg Larsen til Herøyfjerdingen.

- Se på planen og velg ut DIN økt. Vær med på noen økter eller alt. Pris for enkeltøkt er kr 30.- Er du med på alt er prisen 150.-.

- Det blir servering av frukt underveis. Ta med vannflaske og for utetreninga er det lurt med hansker. Alle som deltar er med i trekning av gavekort fra Sport 1, sier  Larsen.

Planen ser sånn ut for inneøktene på Øksningan ungdomshus:
17.30: Step intervall
18.05: Zumba
18.40: Funksjonell styrke
19.15: Medisinsk Yoga

Uteøkt ved Drømmeplassen
20.00 - 21.00: Boot-camp (60 min)

- For oversikten sin del er det lurt å sende melding til 480 06 554 innen onsdag 7. juni kl. 12.00 og si hva du skal være med på. Vi håper mange finner noe som passer og blir med på noe. Alle velkommen. NB: Passer både for jenter og gutter, avslutter Larsen.

Hilde Lillerødvann
Hilde har jobbet som sal-instruktør siden 1997 og har bred erfaring innen gruppe-trening både i sal og på sykkel. Hun har utdannelse innen Idrett fra NTNU og NIH, og er sertifisert MediYoga - instruktør fra MediYoga Nord. Til daglig jobber hun som veileder ved Rana Produkter.
«Å være i aktivitet kan være så mye. Alt fra en skitur på fjellet til ren meditasjon. Det viktigste er at du selv finner glede i det du gjør, og at du gjør det fordi du liker det, ikke fordi du føler at du «må» det.»

Kirsti Johansen
Kirsti har vært sal og spinningsinstruktør siden 2004 og er i dag sertifisert Corebar® instruktør. Hun er utdannet innen økonomi, markedsføring og personalledelse og jobber for tiden I NAV.
«Jeg mener fysisk aktivitet er like viktig for hodet som for resten av kroppen. Å være i form er for meg å kunne takle de påkjenninger og utfordringer som hverdagen byr på. I tillegg til saltimer liker jeg å bruke naturen til aktivitet og blir motivert når grenser flyttes og framgang oppnås.»

Kickoff i Øksningan 2017

Annonser