Inviterer til vårkonsert

Korpskonsert 6

Herøy Musikkorps inviterer til vårkonsert i Herøy skoles aula lørdag 6. mai kl. 17.00. Sammen med sine gjester byr de på et variert program der våren skal markeres.

Herøy Musikkorps viderefører sin tradisjon med å arrangere konserter med allsidig innhold. Foruten at korpset vil presentere nye og fengende låter så har de også fått med seg mange lokale musikkrefter til årets vårkonsert.

Variert program
Et eget Herøykor er satt er satt sammen for anledningen og skal framføre flere kjente og kjære sanger. Kristin Markås Mellingen, Gjertrud Aune Færø og Ola Loe skal være solister sammen med kor og orkester. Kristin skal også framføre noen sanger sammen med korpsets faste gitarist Johnny Birger Hanssen. Det blir også gjenhør med Geir Berglund. Han vil i tillegg til å synge sammen med korpset også framføre egne låter. 

Arnt Frodes orkester skal spille trekkspill og da blir det nok også anledning til å ta seg en svingom for de som vil. Elbjørg Larsen vil ta med seg noen av sine spreke Zumba-damer og sørge for heftige rytmer i Herøy skoles aula. 

Arrangørene lover også mange humoristiske innslag underveis i konserten.

Kaker på billetten
Det koster bare 100 kroner å komme inn på konserten og da får du også kaker og kaffe med på kjøpet. Alle barn til og med grunnskolealder kommer også inn gratis. Prisen burde derfor ikke skremme noen fra å holde seg hjemme. Det blir også loddsalg med trekning av mange flotte premier.

Plakat vårkonsert 2017.jpg

Korpskonsert 6
Herøy Musikkorps inviterer sammen med musikalske gjester til konsert i Herøy skoles aula lørdag 6. mai.

Annonser