Serieåpning for Herøy/Dønna i kveld

heroy_donna_logo

I dag spiller juniorlaget til FK Herøy/Dønna sin første seriekamp for sesongen. Kveldens motstander er Olderskog og kampen spilles på Dønna kunstgress klokka 19.

I år stiller FK Herøy/Dønna uten seniorlag i serien. I stedet satser samarbeidsklubben på felles juniorlag og guttelag mellom med spillere fra Herøy og Dønna. Årsaken til at seniorlaget er borte i år skyldes at det er for få seniorspillere som er villig til å trene og satse det som trengs for å delta i seriespill. Dette er for øvrig første gang det satses på et felles guttelag mellom Herøy og Dønna.

I kveld, tirsdag 18. april, er det duket for årets første kamp for juniorlaget. Kampen spilles på Dønna kunstgressbane på Solfjellsjøen. Hovedtrener Asle Hanssen ser lyst på sesongen til tross for at juniorlaget består av mange guttespillere.

- Det er et ungt juniorlag som stiller til kamp i kveld. Laget i kveld består av fire rene juniorspillere mens resten er siste års guttespillere. Det blir nok en spennende sesong og det kan nok bli tøft mot de beste juniorlagene, men jeg har god tro på at vi skal hevde oss godt. Guttelaget til Herøy/Dønna tror jeg også skal hevde seg meget godt i år, sier Hanssen.

Positiv gjeng
Asle skryter av spillerne sine og synes de er en positiv gjeng som har trent godt foran årets sesong.

- Vi har kjørt fellestreninger for guttelaget og juniorlaget og det har vært bra oppmøte og godt driv på treningene, avslutter Asle Hanssen.

Da gjenstår det bare å oppfordre alle fra Herøy og Dønna til å ta turen til Dønna kunstgressbane klokka 19 i kveld.

Trykk her for å finne oversikten over kampene til FK Herøy/Dønna på hjemmesidene til Fotballforbundet.

heroy_donna_logo

Annonser