Trykk og søm i Øksningan

Trykk og søm i Øksningan_Ann-Karin og Odd Arne

Samboerparet Ann-Karin Endresen og Odd Arne Svinøy driver hver sin hobbybedrift fra hjemmet sitt i Øksningan. Her kan man både få sydd klær og få trykk i mange varianter.

Ann-Karin liker å sy og syr klær på bestilling. I det siste har hun også fått utstyr til å brodere ulike motiv på klær. Navnet på bedriften hennes heter Made By AnnKii mens Odd Arne har det mer tradisjonelle navnet Finnbogen Trykk og Dekor på sin bedrift.

- Med unntak av et kurs jeg har deltatt på så har jeg lært meg å sy helt på egenhånd. Det går mest i barneklær og jeg har hatt leveranser fra Stavanger i sør til Tromsø i nord. Jeg har en egen Facebook-side der jeg informerer om det jeg holder på med. På samme sida ligger det også informasjon om det Odd Arne holder på med, sier Ann-Karin.

Ann-Karin og Odd Arne har begge fått tilskudd fra kommunens næringsfond og det setter de veldig stor pris på.

- For støtten fra næringsfondet har vi kjøpt inn nytt utstyr slik at vi nå har mulighet til å ta på oss andre oppdrag, sier Ann-Karin og Odd Arne.

På det tidligere soverommet er det nå fullt av alskens utstyr for å drive med trykking og søm og de to «gründerne» demonstrer villig ulike prosesser for både søm, brodering og trykking.

- Dersom det blir mer fart i dette må vi nok se oss om etter andre lokaler. Det er nokså plasskrevende å holde på det vi holder på med. Jeg trykker på mange forskjellige materialer og da må man ha et lite lager på plass. Etter å ha kjøpt inn del nye maskiner har jeg nå muligheten til å gjennomføre flere trykkeprosesser enn jeg gjorde før, sier Odd Arne.

Sy- og kuttetreff
Helga 7. - 9. april skal det  arrangeres et sy og kuttetreff på Øksningan ungdomshus. De som har lyst kan melde sin interesse til Ann-Karin og Odd Arne på deres Facebook-side.

For å vite mer om de to hobbybedriftene kan dere ta en kikk på Facebook-sida Made By AnnKii.

Trykk og søm i Øksningan_Ann-Karin og Odd Arne
Ann-Karin og Odd Arne driver hver sin hobbybedrift fra huset sitt på Finnbogen i Øksningan.
Trykk og søm i Øksningan_Ann-Karin
Ann-Karin syr klær på bestilling.
Trykk og søm i Øksningan_Odd Arne
Odd Arne har fått på plass utstyr for å trykke på mange forskjellige materialer.

  1 / 9 
 
Trykk og søm i Øksningan 
Trykk og søm i Øksningan
Ann-Karin og Odd Arne driver hver sin hobbybedrift fra huset sitt på Finnbogen i Øksningan.
 


Annonser