Overvåkingskamera på treningssenteret

Overvåkningskamera Sprut_red

Herøy kommune har satt opp overvåkingskamera på treningssenteret. Kameraene er satt opp i tråd med retningslinjer fra Datatilsynet, og er der av sikkerhetsmessige årsaker. 

De som jobber på treningssenteret Sprut så et behov for overvåking da det har vært problemer med tyveri og at folk sniker seg inn for å trene uten at de har medlemskap.

- Dette er veldig uheldig, og det vil være kjempetrist om noen skulle skade seg eller at utstyr blir ødelagt slik at de som betaler for å trene ikke får brukt senteret slik det er tenkt.

- Kameraene overvåker i utgangspunktet folk som kommer og går, og begynner ikke å ta opp film før på ettermiddagen når vi som jobber her er gått hjem. Det betyr at pasienter som skal til fysioterapeut ikke blir tatt opp på film som lagres. Det presiseres at ingen blir overvåket mens de er der og trener.

- Det er kun jeg som har tilgang til det som blir tatt opp. Vi håper at folk i Herøy kommune fortsetter å bruke senteret i tråd med reglementet, og at de som er medlemmer får en fin opplevelse av å være på trening, opplyser frisklivskoordinator Mari Haave Dvergsdal til Herøyfjerdingen.

Overvåkningskamera Sprut_red
Det er satt opp to overvåkingskamera på treningssenteret som overvåker inngangsdørene til senteret.

Annonser