I helga hadde over 50 herøyfjerdinger funnet veien til Grong. Av disse deltok 31 badmintonspillere på Namdal Open.  Totalt deltok 192 spillere fra 15 klubber i Norge og Sverige.

I de høyeste klassene var Torleiv Hov Grønbech uheldig med trekningen og havnet i samme pulje som Torleif Formo, Gullvikmoen. Disse to spilte seg til finale i kretsmesterskapet tidligere i vinter. Da vant Formo og denne gangen slo han ut Torleiv i puljespillet. Han spilte seg til finalen og vant også denne gangen.

Gode resultater
Live Hov Grønbech gjorde det nok en gang stort i ei turnering. Hun stilte opp som 15-åring i A-klassen, vinner pulja si, vinner semifinalen og havner i finale med Sara B. Kværnø. Sara er født i 1982, har vært norgesmester flere ganger og var Norges første kvinnelige badmintonspiller i OL i London i 2012. Live tapte finalen etter å ha vunnet første sett 21-14. Det er ingen hemmelighet at vi i Herøy IL badminton er veldig stolt av henne.

Herøy stilte med mange deltagere i de aldersbestemte klassene. Spesielt artig er det at flere av de nye spillerne gjør det bedre og bedre på turneringene. Her vil vi nevne Signe Lenning, Marius Sandvær, Mia Skipnes, Sigve Moe Hansen, Sander B. Hansen, Thea Wang Larsen, Celina Sandvær og Anette Jakobsen, alle med gode resultater i helgas turnering.

Klubben ser nå fram til Nesnasmashen i mars, UBM, ungdommens Norgesmesterskap i slutten av neste måned og sist men ikke minst Marine Harvest Cup på hjemmebane i april.

Trykk her for å se alle resultatene.

For Herøy IL badminton
Astrid Reinertsen