Vinnerbilde for desember

Lyset på barmark ved vintersolverv_Valborg Aalstad

Valborg Aalstad er kåret til månedens vinner i vår fotokonkurranse for desember 2016. Hun har kalt bildet «Lyset på barmark ved vintersolverv».

Her kommer en forsinket kåring av vinneren i fjorårets siste fotokonkurranse. Som så mange ganger tidligere havnet juryen på et foto av Valborg Aalstad når det skulle kåres et vinnerbilde. Valborg er en ivrig hobbyfotograf og sammen med sin mann drar hun ofte ut tar flotte bilder både i Herøy og Dønna. Denne gangen har hun fanget det flotte lyset rundt Herøy kirke på årets mørkeste dag.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Vi nærmer oss nå slutten av januar og denne måneden har vært preget av mye dårlig vær, noe som også kjennetegner flere av bildene som har kommet inn. Vi har mottatt en del flotte bilder i januar, men håper at enda flere bruker de dagene som er igjen til å sende oss flere.

Det er et krav at dere må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

 

Lyset på barmark
Dette bildet av Valborg Aalstad ble kåret til vinnerbilde for desember 2016.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser