Konrad ligger i telt hver natt

Konrad ligger i telt_hovedbilde

Speideren Konrad Kvale (12) er en skikkelig tøffing. Etter å ha deltatt på speiderleir i begynnelsen av august har han fortsatt teltlivet utenfor hjemmet sitt i Silvalen.

Konrad som nå går i 6. klasse har vært speider i 5 år og han trives godt med speiderlivet. Her har han også

I begynnelsen av august ble det arrangert en stor speiderleir i Herøy og der deltok også Konrad sammen med de andre Herøyspeiderne. Etter å ha ligget i telt i ei uke lengtet de fleste speiderne etter å finne senga si hjemme i tørre og varme omgivelser, men Konrad hadde imidlertid andre planer. Han fikk opp teltet i hagen og der har han ligget hver natt siden.

- Jeg har det fint i teltet og sover godt om natta selv om det til tider har vært dårlig vær. Det er ikke kaldt og mye at det skyldes nok speiderkappa som vi har fått utdelt i speideren. Det er Trine Heggheim som har sydd denne til oss og jeg ønsker å rette en stor takk til henne for at jeg kan benytte denne i teltet, sier Konrad.

Pappa Øyvind opplyser at teltlivet til Konrad har bydd på en del utfordringer når været har vært skikkelig ille.

- Etter at teltet først stod i hagen førte uvær til at det ble flyttet til verandaen der det er ekstra godt bardunert. Teltet er egentlig ikke beregnet til å kunne brukes i all slags vær, men vi ha satt opp doble presenninger slik at det skal være best mulig i teltet. Vi har også bygd opp med isopor i bunnen for at et skal bli tørt og godt inne i teltet.

- Vi skal ikke legge skjul på at det kanskje har blitt mindre søvn på oss enn for Konrad når det har stormet som verst ute, men for Konrad har det aldri vært snakk om at han vil ligge inne, sier pappa Øyvind.

Når vi spør Konrad om hvor lenge han har tenkt å bo i telt så svarer han at han har planer om å ligge i telt til det blir sommer. Tøffingen Konrad avslutter derfor teltsesongen når den for de fleste andre begynner.

Konrad ligger i telt_hovedbilde
Konrad Kvale har ligget i telt siden begynnelsen av august.
Konrad ligger i telt_inne i teltet
Konrad sier at han sover godt i teltet hver natt selv om det blåser ute.

  1 / 7 
 
Konrad ligger i telt hver natt 
Konrad ligger i telt hver natt
Teltet er godt forankret på verandaen utenfor huset til familien Kvale i Silvalen.
 


Annonser