Godt besøkt julemesse i Brasøy

Julemesse i Brasøy_forsamling

Søndag 4. november ble den årlige julemessa i Brasøy avviklet. Arrangørene er svært godt fornøyd både med oppmøtet og overskuddet. Et lite skår i gleden er at dette er siste året med salgsmesse.

Det er foreningen med det noe spesielle navnet «Snurpehullet» som står for julemessa i Brasøy hvert år.

Siste året med salgsmesse
Monika Mathisen forteller at de er rundt 10 damer som møtes hver 14. dag og har det trivelig sammen.

- Det har blitt arrangert julemesse i 30 år i Brasøy, men i år er det siste gangen det arrangeres salgsmesse. Det er stadig flere som strikker selv og og derfor er det mye  av det vi lager som ikke blir solgt. Vi er nok heller ikke så flinke til å fornye oss med andre produkter.

- Vi er ikke så mange og ingen av oss blir yngre med årene. Stadig flere tar seg også en ferietur før jul og da blir det ikke så mange igjen til å ta seg av messa, sier Mathisen.

Ønsker å fortsette
Arrangementet startet som vanlig med andakt av prest Kari Sjursen med musikalske innslag av Herøy Musikkorps. Deretter ble det åpnet for salg av diverse håndarbeidsprodukter, bakervarer og mye god mat, kaker og kaffe.

- Vi er svært takknemlig for at både korpset og presten tar turen ut til Brasøy på messa. Uten dem hadde det nok ikke blitt nok folk. I og med at de tar turen utover er det også mange andre som følger med hurtigbåten, sier Mathisen.

- Dersom korpset og presten kommer utover neste år også så vil vi nok arrangere en sammenkomst i Brasøy før jul. Hvordan det blir har vi ikke helt klart for oss enda. Vi får også håpe at det lokale korpset BrasøyBrass også blir med og spiller til neste år, avslutter Monika Mathisen.

Bra overskudd
- Årets messe innbrakte sammen med loddsalget et overskudd på 20 000 kroner. Loddsalget alene innbrakte over 11 000 kroner. Pengene bruker vi til å støtte ulike tiltak , forteller Monika Mathisen.

 

Julemesse i Brasøy_forsamling
Det var mye folk under årets julemesse i Brasøy.
Julemesse i Brasøy_sangjenter
Disse fire sangglade jentene imponerte med flott sang under andakten.
Julemesse i Brasøy_korps
Herøy Musikkorps tok også i år turen ut til Brasøy.

  1 / 5 
 
Julemesse i Brasøy 
Julemesse i Brasøy
Herøy Musikkorps stilte også i år opp og spilte under julemessa i Brasøy.
 


Annonser