Vær med og stem fram Herøys kirkekofte

Kirkekofter på biblioteket

På biblioteket er det utstilt tre forslag til kirkekofte for Herøy som våre innbyggere oppfordres til å stemme på. Vinneren presenteres under gudstjenesten i kirka på julaften.

En strikkeglad komite i regi av Herøy menighet tok i sommer initiativet til en konkurranse for å få laget en egen kirkekofte for Herøy menighet. Tre forslag til kirkekofter ble presentert av leder i komitéen Kirsti Iversen under konserten «Nordnorske perler» i Herøy kirke 12. november. Siden den gang har koftene vært utstilt på biblioteket der folk kan komme innom og avgi stemme på de tre forslagene.

- Avstemningen pågår til og med 20. desember. Da vil vi telle opp stemmene slik at vi kan presentere vinnerkofta under julegudstjenesten på julaften. Vi håper at riktig mange tar turen til biblioteket og avgir sin stemme slik at vi får kåret en verdig vinner, sier Kirsti Iversen.

Kirkekofter på biblioteket
Herøyfjerdinger oppfordres til å ta turen til biblioteket og stemme fra Herøys kirkekofte.

  1 / 6 
 
Kirkekofte for Herøy 
Kirkekofte for Herøy
Her sitter Solveig Alise Hanssen og strikker kofte nummer 2. Hun har bodd mesteparten av sitt liv på Seløy. Hennes avdøde mann Hans Hanssen drev Mekanisk verksted og slipp på Seløy i mange år.
 


Annonser