Ny i November

IMG_4972

I overkant av 30 damer i alle aldre fant veien til Augustbrygga onsdag 26. november til arrangementet "Ny i November" i regi av jentegruppa JeSS.

Det ble en flott inspirasjonskveld med mye forskjellig og godt innhold. Hanne Falch Kristoffersen og Anne Lise Andersen fra Freeliving Helgeland fortalte om dette konseptet som i hovedtrekk går ut på å ta ansvar for egen helse gjennom naturlig, gode kostholdsvaner, trening og finne god balanse mellom disse. Det er muligheter for å starte en egen gruppe på Herøy dersom det er 10-15 interesserte. (Kontaktinfo: freeliving.helgeland@gmail.com eller tlf47236687)

Inspirasjon til julefrisyre
Videre fikk damene overvære frisør Eli Mari Håland fra Toridsalongen som elegant viste flere festfrisyrer på modell Marlen Thoresen. Inspirasjon til julefrisyren og enkelt å få til. Veronica fra "Hud by Strand" sminket og gjorde fargeanalyse på sporty modell Sonja Salamonsen. Damene fikk innføring i fargenes betydning for forskjellige øyenfarger, hårfarger osv. Hver deltaker fikk produktprøver, oversikt over tilbud og en gratis behandling fra Velværehuset i Sandnessjøen.

Spennende meny
Det var satt sammen en spennende meny av Augustbrygga og Hanne Falch Kristoffersen og vi kan røpe et lite utvalg av den: Stekt hysefillet, avkokt laks, salater, pestodressing, kokosmelksaus, karbobrød og naturris. Nydelig og sunn mat som falt i smak hos alle.

Det var altså god stemning og godt påfyll for både øre, øye og gane.

Til slutt ble det trukket gevinster på inngangsbilletten.

Tekst og bilder: Elbjørg Larsen

IMG_4972
I overkant av 30 damer møttes på Augustbryggo onsdag. Her er det Eli Mari Håland som demonstrerer ulike julefrisyrer.
IMG_5006
Det ble servert mye sunn mat under arrangementet.

  1 / 12 
 
Ny i November 
Ny i November
 


Annonser