I fjor ble ble det for første gang invitert til "Hver gang vi møtes" på Åkvikfjellet og da inngikk dette arrangementet som ett av flere i forbindelse med at det ble feiret at det var 100 år siden kvinner fikk stemmerett i Norge. Ideen om dette samarbeidsprosjektet med Dønna fikk de under oppmuntringskurset med humørbonden Geir Styve.

Jentebølgen JeSS i Herøy og Jentebølgen HOT, Dønna og er godt i gang med planleggingen og ønsker ALLE hjertelig velkommen på Åkvikfjellet, søndag 1.juni.

- Det blir sosialt og høy folkehelsefaktor og en fin tur for hele familien. For de som ikke ønsker å gå opp på fjellet, kan det være et alternativ å gå i området rundt fjellet, sier Elbjørg Larsen.

Allsang og musikk
I fjor spilte korpsene fra Herøy og Dønna mens de i år ikke vil røpe hvem som skal bidra med musikken. Speiderne selger kaffe og kaker ved foten av Åkvikfjellet

- Deltakerne registrerer seg hos speiderne og du er med i trekningen av to fine premier. Det er gratis påmelding og det blir en felles "happening" oppe på fjellet kl 17.00. Turen opp tar rundt 30 - 60 minutter, avslutter Larsen.