Filmlansering om Tommy Eides «blomsterfjøs»

Skjermdump fra film fra ETCETERA

I dag, torsdag 22. juni klokken 17.00, slipper Sigurd A. Sjåvik første episode av en filmserie om Tommy Eides prosjekt med ombygging til «blomsterfjøsen» sin på Hestøya.

I følge filmskaperen begynte dette prosjektet allerede i 2015 med en ide om å lage en film om butikken hans mens den var i Herøysenteret. Da Tommy bestemte seg for å satse på egen butikk i den tidligere fjøsen på Hestøya ble imidlertid planene endret.

- Jeg visste vel egentlig ikke helt hvordan filmen skulle bli og hadde vel ingen god plan fra starten. Det var også utfordrende å følge prosessen til Tommy mens jeg samtidig gikk på skole på Mo. Han er jo også kjent for å være rask når han først setter i gang, sier Sjåvik.

I kveld klokka 17.00 legges første episode ut på Facebook-sida til ETCETERA - botaniske utskeielser m.m. og deres egen Youtube-kanal.

Sigurd A. Sjåvik
I 2016 ble Sigurd Albrigtsen Sjåvik tildelt Unge kunstneres pris fra Herøy kommune. Han har, til tross for sin unge alder, ofte hatt et finger med i spillet ved mange forskjellige arrangementer på Herøy, enten bak spakene på et miksebord eller med et kamera i hendene. Han har også laget flere filmer tidligere og er nå nylig ferdig med 3 år på linja media og kommunikasjon på Polarsirkelen videregående skole på Mo i Rana. Sigurd har også dannet et eget enkeltmannsforetak som heter Filmproduksjon - Sigurd A. Sjåvik. 

Til Disney World
Til høsten reiser han til USA og skal jobbe i Disney World i ett år og skal representere Norge i den norske paviljongen der. Det hører også med til denne historien at hans søskenbarn Anja Albrigtsen også har fått denne muligheten samtidig som han. Herøyfjerdingen kommer tilbake med egen sak om dette i neste uke. 

Her er en teaser fra filmen som allerede er blitt sett rundt 10 000 ganger på Facebook-sida til ETCETERA - botaniske utskeielser m.m.

Skjermdump fra film fra ETCETERA
Sigurd A. Sjåvik slipper i dag første episode av en liten filmserie om Tommy Eides unike blomsterbutikk.
Skjermdump fra filmen
Her er en skjermdump fra filmen.

Annonser