Mange forbinder nok stort sett korps med 17. mai og marsjer, men for musikantene i Herøy Musikkorps er 17. mai bare en liten del av det de holder på med. Korpset er kjent for å være en gledesspreder som stiller opp på svært mye gjennom året. De har gjennom flere år arrangert egne show og konserter, i tillegg til at de stiller opp på det meste de får forespørsler om.

«Gud hvor vi er dejlig»
Korpset skal på tur til København i begynnelsen av mai og da har de selvsagt sett seg nødt til å øve inn låten «Gud hvor du er deilig» med den norske vokalgruppa Bjelleklang. Med litt humoristisk og kreativ omskriving har dette blitt til «Gud hvor vi er dejlig» og dermed er navnet på showet i boks.

De dyktige og kreative programlederne Ann-Kristin Lenning og Wenche S. Jørgensen er engasjert til å krydre konserten med sine sprelske innslag. Dette har de tidligere vist at de behersker med stil.

Korpset har mange musikalske venner som de drar nytte av og konserten blir også denne gangen krydret med flere solistinnslag og eget band. Arrangørene lover høy showfaktor med mange morsomme innslag. En del av låtene blir også krydret med bilder og videoinnslag.

Forestillingen er inndelt i to akter med innlagt kaffepause.

Da er det bare å sette av lørdag 14. mars til show i Herøy skoles aula. Forestillingen begynner klokken 17.