Herøyfjerdingen har snakket med en av medlemmene i arrangementskomitèen, Anne Lise Gjengaar, og hun forteller at de har hatt en uforglemmelig helg. I tillegg til Anne Lise var også Svein Cato Jakobsen, Kurt Solem og Per Johansen med på planleggingen.

- Fredag kveld møttes vi på Tennas Vel og det ble en uforglemmelig kveld. Vi hadde det kjempetrivelig og fant tonen igjen med en gang. Vi koste oss med god mat fra Brygga og det ble god tid til mimring.

Søndag var det en høytidelig markering under Herøydagsgudstjenesten og navnene på alle de 61 konfirmantene ble lest opp. En av konfirmantene, Asle Hovdal, fortalte litt fra konfirmanttida. De syntes presten var streng, og mange var nok veldig nervøse for "overhøringen". Herbjørn Hanssen og datteren Christina hadde en nydelig fremføring av blant annet Sang tel Helgeland av Hans Inge Fagervik. Skikkelig gåsehudfaktor!

- Etter gudstjenesten dro vi til Augustbryggo på Seløy. Der fikk vi servert aldeles nydelig sjømatbuffèt i flotte omgivelser. Takk til menighetsrådet som hvert år inviterer til denne middagen. Dette ble prikken over i-en for oss, avslutter Anne Lise Gjengaar.