I fjor hadde Gjengaar gatekjøkkenet stående på torget i Silvalen. I år tror han at plasseringen er mye mer gunstig.

- Hjelper med kø - Ja, jeg håper jo at de ventende skal korte ventetiden med å spise, sier han og legger til spøkefullt:

- Det vil jo hjelpe på med litt kø.

Selvsagt håper han at trafikken med ferja skal gli greit, men mye folk og venting på ferja er nok et bedre utgangspunkt for bedriften enn torget.

HeDO Bedriften HeDO Mat og Service skal by på tradisjonell gatekjøkkenmat som hamburgere, pølse, kylling og pommes frites.

I tillegg til kaffe, brus, tea og kanskje is.

Overraskelser - Vi vil også satse på noen overraskelser utover sommeren, som vårruller, grillet laks og sushi.

Vi må jo utnytte at vi har laks og hav rundt oss på alle kanter, sier Trygve Gjengaar og er veldig spent på trafikken.

Fin plassering - Jeg tror og håper dette er en fin plassering av et gatekjøkken, avslutter Gjengaar som vil ha åpent fra 9 til 11,30 og fra 15 til 20 på hverdager.

Fredag og lørdag blir åpningstiden på kveldene forlenget til klokken 21.

Han får hjelp med å selge mat av en ung jente fra Herøy som dermed får seg sommerjobb.