Det er femte året på rad at Arnstein Killingberg og hans orkester kjører helt fra Leksvika i Nord-Trøndelag og utover til Helgelandskysten for å spille til allsang og dans, forteller Ansjøn Albertsen, som er en av initiativtakerne til arrangementet. Både Arnstein og fru Grete, som forresten er norgesmester på to-rader, liker å spille på allsangkveldene våre, og det setter vi stor pris på!

- Opplegget for årets allsang er det samme de tidligere år. Vi starter med allsang, så blir det litt kveldsmat og tid til en trivelig prat før Killingbergs spiller opp til dans. Dette orkesteret spiller alt innenfor dansemusikk, og det blir som regel fullt på dansegolvet. De som ikke har danset vals, reinlender, polka, pariser, tango eller swing i løpet av vinteren, bør sette av lørdagskvelden den 19.juli for å trimme både stemmebåndene og dansefoten, sier Ansjøn.

Arrangørene håper at både fastboende og sommergjester med eller uten sangstemme finner veien til Husvær denne lørdagen. Også i år blir det påmelding. Ring Husvær Handel på telefon 75 05 97 85 eller Brasøy Handelssamvirke, telefon 75 05 96 00 for påmelding. Det er dessuten lagt ut påmeldingsliste på begge disse butikkene.

Tekst og bilder: Anne Severinsen