Bygdekinoen kommer

Ingressbilde Frost

Torsdag 23.januar vises filmene "Frost II" og "Tunnelen" i Herøy skoles aula.

Kl.18:00 - Frost II
Hvorfor ble Elsa født med magiske krefter? Sannheten kommer for en dag og truer hennes rike. Sammen med Anna, Kristoffer, Olaf og Sven, legger hun ut på en farlig, men bemerkelsesverdig reise.

I Frost fryktet Elsa at hennes krefter var for mye for verden. I Frost 2 håper hun kreftene er sterke nok. Fra de Oscar-vinnende regissørene Jennifer Lee og Chris Buck, produsent Peter Del Vecho og låtskrivere Kristen Anderson-Lopez og Robert Lopez – kan vi endelig igjen møte våre kjente og kjære venner når Walt Disney Animation Studios Frost 2 kommer på kino over hele landet 1. juledag 2019.

Aldersgrense med begrunnelse: 6 år.
Filmen inneholder flere mørke og dramatiske scener og enkelte skremmende skikkelser. Dette gjør at filmen får 6-årsgrense.

Kl.20:00 - Tunnelen
Tunnelen er et intenst spenningsdrama om en ulykke i en tunnel, som raskt eskalerer til å bli en kamp om liv og død for de involverte.

En tankbil kolliderer i en tunnel i den iskalde norske fjellheimen. Barnefamilier, ungdommer og turister blir brått og brutalt sperret inne i mørket. Utenfor herjer snøstormen, og hjelpemannskapene står fast. Tankbilen begynner å brenne, men kommer hjelpen frem i tide?

Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.
Denne katastrofefilmen har intense og skremmende partier, og inneholder lite nærgående skildringer av ofre. Den får derfor 12-årsgrense.

Se trailere her.

 

Frost II
Tunnelen

Annonser