Vinnerfoto for oktober

Ronny Johansen

Vår jury har kåret Ronny Johansen som vinner av fotokonkurransen for oktober. Han har kalt bildet «Nordlys over Gråøya på Sandvær».

I oktober kom det ikke inn så mange foto fra våre lesere og noe av dette kan nok skyldes at denne månenden har vært preget av mye dårlig vær. Juryen valgte denne gangen et foto av Ronny Johansen fra Vega som vinnerfoto for oktober. Bildet viser vakkert nordlys over Gråøya på Sandvær.

Vi gratulerer Ronny med seieren og oppfordrer både han og våre andre lesere til å fortsette å sende oss bilder.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Ronny Johansen
Ronny Johansen er kåret til vinner i vår fotokonkurranse for oktober med dette flotte bildet av nordlys over Gråøya på Sandvær.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser