Vinnerfoto for november

Novembersol

Vår jury har kåret Elsa Jakobsen som vinner av fotokonkurransen for november med bildet «Novembersol».

I november kom det inn mange flotte foto fra våre lesere og vår jury hadde derfor flere kandidater til månedens foto. Til slutt havnet de på et foto av Elsa Jakobsen som vinnerfoto. Bildet er tatt i Øksningan der hun fanger inn den vakre novembersola.

Vi gratulerer Elsa med seieren og oppfordrer både henne og våre andre lesere til å fortsette å sende oss flere foto. Vi går nå snart inn i julehøytida og da blir det kanskje også mer tid til å ta med seg kameraet når man er ute på tur i den flotte naturen vår.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å gi bildet en tittel og oppgi hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida.

Novembersol
Elsa Jakobsen er kåret til vinner av fotokonkurransen for november 2017 med bildet Novembersol.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser