Vinnerbilde for mars

Labukta

Herøyfjerdingen har kåret bildet «Labukta» av Roald Køllersen som det beste bildet i mars.

I mars kom det inn mange flotte bilder og juryen hadde derfor en ekstra vanskelig oppgave med å kåre månedens bilde. Etter en del diskusjoner kåret de til slutt på bildet «Labukta» av Roald Køllersen som vinnerbilde.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

«Vårtegn» i april
For å gjøre det enklere for de som sender inn foto til oss vil vi i månedene oppgi et tema for bildene som sendes inn. For april blir temaet «vårtegn» og i og med at det foreløpig ikke har kommet inn noen bilder så skulle alle stille likt i denne månedens konkurranse.

Ny avstemningsmåte
Vi vil nå innføre en ny måte å presentere bildene på slik at det er mulig for leserne å stemme på det bildet som de liker best. På denne måten blir det for ettertiden derfor våre lesere som avgjør hvem som blir den heldige vinner hver måned.

Nå er det bare for gamle og nye fotointeresserte å hive seg rundt å sende oss bilder med vårtegn i april. Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida

Labukta
Dette bildet av Labukta i Herøy ble kåret til vinnerbilde for mars 2017. Fotograf er Roald Køllersen.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

Annonser