I mars kom det inn riktig mange flotte bilder til vår fotokonkurranse og juryen hadde derfor en vanskelig jobb med å kåre det beste bildet. Temaet var denne gangen vårbilder der fotografen ble bedt om å fange inn typiske vårtegn. Vår jury kom til slutt fram til at bildet «Gåsunger Seløy» av Elsa Jakobsen var det beste bildet ut fra de kriterier som var lagt for konkurransen. Dette bildet er tatt i høydeformat, men for ettertiden ser vi helst at dere sender oss bilder i breddeformat da disse gjør seg best på vår nettavis.

Vi gratulerer vinneren og sender en CD med sangene fra bestillingsverket "Livslenka" som ble satt opp i Herøy kirke under Herøydagan i 2012 i forbindelse med at Herøy kommune feiret 150-årsjubileum. Musikken er skrevet av Reidar Moursund mens tekstene er skrevet Helge Stangnes.

Flere vårbilder
April er kommet godt i gang, men vinteren henger fortsatt enda igjen med ruskevær og en nokså vinterlig værtype. Det er allerede kommet inn flotte bilder i april og vi håper at det er riktig mange som fortsetter å sende oss foto. Også i april ønsker vi å få inn bilder der det fanges inn typiske vårtegn gjennom linsa.

Det er et krav at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner i Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk.

Månedens bilde
I begynnelsen av mai vil vi velge ut et bilde som vi kårer til månedens bilde for mars.

Vinneren presenteres i Herøyfjerdingen og får som tidligere nevnt en CD med sangene fra "Livslenka".

Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet "Send inn bilder" under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet "Innsendte bilder" under Bildegalleri på toppen av sida