Silvalen
Fredag
Fredag Klarvær
Klarvær
Svak vind
Lørdag
Lørdag Klarvær
Klarvær
Lett bris

Vinnerbilde for januar

Herøyfjerdingen har kåret bildet «Tennsundet januar 2017» av Erlend Peder Valberg som det beste bildet i januar.

Erlend Peder Valberg_Tennsundet i januar (vinner)
Dette bildet av Erlend Peder Valberg ble kåret som vinnerbilde for januar.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.
Her er premien i vår fotokonkurranse. Bildet på krusa er malt av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet Himmel og hav.

I januar fikk vi inn mange flotte bilder og juryen hadde derfor flere kandidater til månedens bilde. Til slutt var det et uværsbilde fra Tennsundet av Erlend Peder Valberg som stakk av med seieren. Bildet viser på en god måte det dårlige været som preget det meste av januar.

Premien består av ei eksklusiv krus som er spesiallaget til Herøyfjerdingen. Bildet på krusa er laget av den utflyttede herøykunstneren Hanne J. Kondziella og bærer navnet «Himmel og hav».

Send oss flere bilder
Vi håper at mange tar fram fotoapparatet og tar bilder som de vil dele med oss. Det eneste kravet vi stiller er at dere selv må ha rettighetene til bildene og at de tillates å bli brukt i Herøyfjerdingen og til ulike presentasjoner for Herøy kommune. Fotograf vil selvsagt bli oppgitt ved bruk. 

Månedens bilde
Bildene sender dere inn på epost til post@heroyfjerdingen.no eller ved å velge skjemaet «Send inn bilder» under menypunktet Kontakt.

Husk å skrive litt om motivet og om hvem som har tatt bildet.

Alle innsendte bilder vil bli vist i menypunktet «Innsendte bilder» under Bildegalleri på toppen av sida

Web levert av CustomPublish AS