Leder i idrettslaget Kirsti Iversen er opptatt av at flest mulig i idrettslaget skal identifisere seg med klubben og ha råd til å skaffe seg en klubbdress.

- Den flotte klubbdressen gjør det kult å være medlem i idrettslaget og jeg håper at flest mulig av Herøys befolkning identifiserer seg med idrettslaget. Marine Harvest var i fjor inne med 50 000 kroner i støtte og har fulgt opp med 30 000 kroner i år også. I tillegg har vi en meget god avtale med Kurt på sportsbutikken om 30 prosent rabatt på klubbutstyr som bidrar til at klubbdressen kan selges svært billig, sier Kirsti.

Merkebygging
- Dette er god merkebygging og jeg synes folk er blitt skikkelig flinke til å bruke klubbdressen. Jeg synes det skal forplikte når man har på seg klubbdressen og at man er bevisst på hvilke sammenhenger man bruker den i. Det er viktig at ungene og de voksne er stolt av idrettslaget og hjørnesteinsbedriften Marine Harvest. Det er til nå solgt mellom 250 og 300 klubbdresser og det burde derfor være liten tvil om at klubdressen har vært populær, sier Iversen.

Maria Jakobsen fra Marine Harvest skryter av det arbeidet som drives i idrettslaget og sier til Herøyfjerdingen at dette er et langsiktig tiltak som bedriften gjerne støtter.

Ligger inne med et lite lager
Herøy Sport & Fritid vil om ikke så lenge få inn nye forsyninger av klubbdressen og de vil da ligge inne med et lite lager slik at medlemmene kan få prøvd klubbdressen i butikken før de kjøper den.

Klubbdressen selges til kroner 500 for voksne og kroner 350 for barn og dette er i følge Kurt på sporten omtrent bare en tredjedel av ordinær pris.

Kirsti håper derfor at flest mulig melder seg inn i idrettslaget og benytter seg av dette unike tilbudet.

- Vi vil om kort tid sende ut brev til alle husstander der både aktive og ikke fullt så aktive kan tegne seg som medlemmer, og det koster bare 100 kroner i året å være medlem, avslutter Kirsti Iversen.