- Tirsdag har vi dagsenter her og da er det enda flere munner som kan nyte godt av laksemiddagen, sier kjøkkensjef Eli Heidi Edvardsen og kokk Janne Nilsen.

Beste kvalitet De beundrer kassen som er åpnet med fersk laks av superior kvalitet.

Rundt de 42 kiloene med laks står administrasjonsekretær hos Marine Harvest i Herøy Maria Jakobsen og produksjonssjefene Truls Larsen og Tom Snorre Leirvik.

- Vi vil at flest mulig skal spise laks, fordi det er sunt og godt.

Morsomt å gi  Og så er det morsomt å gi en julegave til omsorgssenteret, uttaler de tre utsendte fra Marine Harvest til Herøyfjerdingen.

To kasser på til sammen 42 kilo ble rundt klokken 14 mandag buksert inn døra ved Herøy omsorgssenter.

På kjøkkenet sto Eli Heidi Edvardsen og Janne Nilsen klar til å ta imot laksen.

Hyggelig tradisjon - Vi er veldig glade for at Marine Harvest tenker på oss og overrasker oss med denne gaven.

Som for øvrig begynner å bli en hyggelig tradisjon i førjulstida, sier Eli Heidi Edvardsen og Janne Nilsen.

For de siste årene har laksegiganten på Hestøya troppet opp på omsorgssenteret med laks av beste kvalitet.

Kokt laks med tilbehør - Vi pleier ellers å ringe til Marine Harvest og bestille laks når vi trenger det, legger Eli Heidi Edvardsen til.

Og i dag står det altså kokt laks på menyen med rømme og agurk. Til dessert blir det grønn gelé.