Vellykket turnering på hjemmebane

Marine Harvest Cup 2017_spillere fra Herøy

I helga ble Marine Harvest Cup i badminton arrangert for 4. gang i Herøyhallen. Arrangørklubben arrangerte nok en gang et prikkfritt arrangement.

I helga yret det med badmintonspillere i Herøyhallen. Totalt ble det spilt 268 kamper av de 110 deltakerne under årets turnering. Dette er en av de siste turneringene som gjennomføres i årets sesong.

Norges 4. største klubb
Trener Torgeir Lenning og Stian Prestø fra sekretariatet opplyser at det har deltatt spillere fra Herøy på hele 24 turneringer i årets sesong. Når en tenker på at deltakelse som regel krever lange reiser er dette imponerende. Det er derfor ingen tvil om at badmintongruppa i Herøy IL jobber veldig godt. De har også fått fram spillere som hevder seg blant de beste i landet.

- Det har vært en aktiv sesong med mye reising. Vi hevder oss godt i konkurranse med andre utøvere og vi er faktisk Norges 4. største klubb når det gjelder antall deltakere. Dette er vi selvsagt stolte av og dette blir også lagt merke utad. Dessverre er det ofte slik at vi er nødt til å reise til Sør-Norge for å delta på rankingturneringer. Dette krever lange reiser og vi har derfor kjempet for at slike turneringer også legges i nærområdet. Det virker nå som forbundet har fått øynene opp for dette og at det blir en bedring på dette området. Vi er tross alt en klubb med mange utøvere der også flere hevder seg meget godt, sier Lenning

- Når det gjelder enkeltutøvere så vil jeg trekke frem Live Hov Grønbech som ble nummer 3 i NM i Moss. Selv om kanskje målet var å gjøre det enda bedre er dette en prestasjon som det står respekt av. Live skal nå opp i klasse U17 og da blir det spennende å se om hun blir tatt med videre på uttakssamlinger for landslag. Svaret på dette får vi om kort tid, avslutter Lenning.

Mange fra Herøy
Under årets Marine Harvest Cup deltok spillere fra Grong, Nesna, Rana, Sandnessjøen, Verdal, Gullvikmoen (Namsos), Bodø, Rissa og selvsagt Herøy. Ikke uventet kom over halvparten av spillerne fra Herøy.

Stort apparat
For å arrangere ei slik turnering kreves det et stort apparat som tar seg av alle detaljer. Lørdag ble det spilt kamper i 12 timer fra klokka 9 om morgenen og etterpå vanket det bankett der deltakerne fikk servert mat og drikke. Tidlig søndag morgen startet kampene opp igjen og fortsatte til rundt klokka 15. For å gjennomføre ei slik turnering er man derfor avhengig av at mange frivillige stiller opp.

Ny kantine i bruk
For første gang ble den nye kantina som er bygd i tilknytning til Herøyhallen tatt i bruk og etter de tilbakemeldingene som ble gitt fungerte denne utmerket. Komiteen skrøt av det nye kjøkkenet og det så også ut som salget gikk som smurt under hele turneringa.

Trykk her for å se resultatene fra Marine Harvest Cup.

Marine Harvest Cup 2017_spillere fra Herøy
Her har alle spillerne fra Herøy fått sine premier.
Marine Harvest Cup 2017_kantina i bruk
Den nye kantina i Herøyhallen ble tatt i bruk for første gang og kjøkkenkomiteen var svært fornøyd med det nye kjøkkenet.
Marine Harvest Cup 2017_sekretariat
Her er det meste av sekretariatet i sving. Fra venstre: Torgeir Lenning, Elin Karina Hanssen og Stian Prestø. I tillegg var også Johan Hanssen med i sekretariatet.

  1 / 12 
 
Marine Harvest Cup 2017 
Marine Harvest Cup 2017
Her er det meste av sekretariatet i sving. Fra venstre: Torgeir Lenning, Elin Karina Hanssen og Stian Prestø. I tillegg var også Johan Hanssen med i sekretariatet.
 


Annonser