Men det var lenge jevnt på Nord-Dønna gressbane. Det var nemlig gjestene fra Rana som kom best igang og ledet 1 - 0 etter bare 11 minutter. Stålkameratene hadde god kontroll på kampen i hele første omgang, men i omgangens siste minutt utlignet Ronny Jensen.

Etter pause var det derimot hjemmelaget som skapte de aller fleste sjansene. Men stor innsats presset de Stålkameratene til å gjøre stadig flere feil og etter 63 minutter av kampen la Steinar Frismo på til 2 - 1.

Ronny Jensen sørget senere for 3 - 1, før Frismo i kampens siste minutt trillet inn ballen til 4 - 1.

Ståltrener Geir Eliassen var meget misfornøyd med lagets innsats og mente spillerne gjorde for mange personlige feil. Kenneth Karlsen, trener for Dønna/Herøy, var tilsvarende fornøyd, spesielt med den siste halve timen.

I vårens kamp benyttet Dønna/Herøys seg av et innbytte for mye. Til tross for at kampens dommer godkjente byttet, fikk Stålkameratene medhold i klagen. Søndagens omkamp gjør at Dønna/Herøy nå står med 28 poeng i serien og ligger på en god femteplass på tabellen.