Utstilling av strikkeplagg under Herøydagan

Husflidslaget inviterer til strikkeustilling_Janne og Gerd

Husflidslaget i Herøy ønsker å få på plass ei utstilling av strikkeplagg under årets Herøydager. De ber nå om at de som har noe å bidra med melder sin interesse.

I år har programmet for Herøydagan en ekstra oppmerksomhet for alle strikkeinteresserte. Årets Herøydagskunstner Rita Hjelmseth er kjent for sin liidenskap til strikking og har også laget flere strikkemønster med eget design. Hun vil ha egen stand i Herøyhallen der hun viser sine produkter. Søndag blir det i tillegg strikking som tema og et interessant møte med den kjente strikkeduoen Arne & Carlos.

Nå kaster også husflidslaget i Herøy seg på karusellen og ønsker å få på plass ei utstilling av strikkeplass i fjøsen på Herøy bygdesamling.

- Vi vil gjerne at folk tar kontakt med oss i god tid slik at vi får planlagt utstilling i god tid før Herøydagan. Det er ønskelig at vi får ei utstilling som viser litt forskjellige strikkeplagg i forskjellige tidsepoker og stilarter. Det kan være noe som er arvet og brukt eller noe nytt som man er stolt av å vise fram.

- Vi ber nå folk om å ta kontakt med oss. Det er også viktig at vi får litt informasjon om plagget som stilles ut, opplyser Gerd Sjåvik i husflidslaget.

De som ønsker å bidra med noe til utstillingen kan ta kontakt med Frid Nicolaisen, tlf. 41351187, Janne Vold, tlf. 91304902 eller Gerd Sjåvik, tlf. 97137362.

Årets Herøydager arrangeres fra 22. til 25. juni 2017.

Trykk her for å komme til hjemmesida til Herøydagan.

Husflidslaget inviterer til strikkeustilling_Janne og Gerd
Janne Vold (t.v.) og Gerd Sjåvik i husflidslaget ber folk om å bidra med strikkeplagg til utstilling under årets Herøydager.

Annonser