Her den fullstendige utlysnings-teksten: ------------------------------------- Leder - NAV Herøy

Vi har ledig 100% stilling som leder ved NAV Herøy.  Tiltredelse så snart som mulig.

Lederoppgaven vil innebære rådgivning og veiledning av brukere, samt sørge for nært samarbeid med ulike eksterne aktører som helsetjenester, næringsliv, skole og lokalsamfunn.

Lederen rapporterer til NAV Nordland og til kommunen i henhold til samarbeidsavtale. Lederen må kunne håndtere både statlige og kommunale styringssystemer.

Det må påregnes endringer i organisering, tjenesteinnhold og styringslinjer.  Det pågår for tiden en prosess for om mulig å ha felles leder for NAV-kontorene i Herøy og Dønna. 

Det tas forbehold om at slikt vedtak kan skje, og at den som tilsettes vil få ansvar for begge kontorene.

Dine kvalifikasjoner: · Utdanning fra høgskole eller universitet.  Relevant erfaring kan kompensere for utdanningskravet

· Interesse og kjennskap til arbeids- og velferdspolitikken

· God IKT-kompetanse

· Det er ønskelig med erfaring fra arbeid ved NAV-kontor, og gjerne innenfor helse- og sosiallovgivningen.

Personlige egenskaper · Evne til å arbeide målrettet, nøyaktig og effektivt · Evne til å arbeide i team · Gode serviceholdninger og god kommunikasjonsevne · Godt humør og pågangsmot

Vi kan tilby · Spennende og meningsfylte arbeidsoppgaver

· Et aktivt og engasjert arbeidsmiljø med kompetente og positive medarbeidere

· Lønnsplassering ltr. 57 – 59 (kr 448.400.- til kr. 464.600,-)

·  God pensjonsordning gjennom Statens Pensjonskasse (fra lønnen trekkes 2 %)  Ved kommunal tilsetting inngår medlemskap i KLP.

Avhengig av hvor vedkommende skal tilsettes, stat eller kommune, foretas tilsetting iht. respektive tilsettingsregler.

NAV er opptatt av mangfold og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. NAV er IA-virksomhet, og vi vil legge forholdene til rette for søkere med redusert funksjonsevne.

Nærmere opplysninger Spørsmål om stillingen kan rettes til direktør Kjell Hugvik, tlf. 90551981 eller kommunalleder Siv Nilsen tlf. 48 20 13 82.   Søknad og CV merkes 1800/2011/1 og sendes elektronisk via kunngjøringsteksten på www.nav.no/navstillinger.

Søknadsfrist:  15. februar 2011

NAVs overordnede mål er å gi mennesker mulighet til arbeid og aktivitet, og samtidig sikre rettigheter til velferdsytelser. For å nå dette skal vi bygge en sterk og mangfoldig organisasjon, finne bedre måter å jobbe på og utvikle nye tjenester for brukerne.

Vi tilbyr meningsfylte og utfordrende oppgaver, og gode karrieremuligheter i en organisasjon med svært viktige samfunnsoppdrag. NAV forvalter 1/3 av statsbudsjettet, og vil i et partnerskap mellom stat og kommune etablere NAV-kontor over hele landet.