Unge kunstneres pris til Kenneth Tindslett Hansen

Kenneth_hansen

Kenneth Tindslett Hansen fikk unge kunstneres pris fra Herøy kommune for 2017.

Under prisutdeling sa ordfører Arnt Frode Jensen at prisvinneren er et produkt av egenutvikling og med god hjelp fra kulturskolen i Herøy. 

- Dette viser kulturskolens betydning for talentutvikling. Vedkommende har opptrådt i mange sammenhenger både med sang og musikk. For å bli bra musiker må du bruke mye tid med ditt instrument, noe prisvinneren tydeligvis har gjort, sa Jensen.

Prisen består av et diplom og en pengepremie på 10 000 kroner.

Gitt ut egen musikk
Kenneth Tindslett Hansen kommer fra Øksningan og er nå bosatt i Tønsberg. I september 2015 var han i studio i Bergen og spilte inn fire låter som han har skrevet selv. Med unntak av trommer er det han som spiller alle instrumenter og synger på låtene.

På lydkuttet fra Youtube som dere ser nedenfor kan dere høre en smakebit fra musikken han har gitt ut. Låtene kan også høres på Spotify og Wimp ved å søke på Tindslett. Det burde ikke herske noen tvil om at Kenneth har laget fin musikk og er flink til å synge. 

Kenneth_hansen
Under kulturkvelden i 2016 stod Kenneth på scenen og framførte egenskrevet musikk.
Kulturkveld_Unge kunstneres pris tas i mot av mor Anne
Det var prisvinnerens mor Anne Tindslett Hansen som tok i mot prisen da prisvinneren var forhindret fra å være tilstede. Hun holdt forøvrig en flott takketale på vegne av sin sønn til de rundt 600 publikummerne i Herøyhallen under årets kulturkveld.

Annonser