Velkommen
Leder Bjørg Grande ønsket velkommen og benyttet samtidig anledningen til å dele ut gaver til komitèen for Tirsdagsklubben - Jorid Wiig, Svanhild Mathisen, Gudrun Jørgensen og Rita A. Mathisen. De er alle trofaste medhjelpere og møter opp på omsorgssenteret stort sett hver tirsdag. Ellinor Olsen er også med i komitèen, men var ikke til stede.

Takk
Enhetsleder Wenche S. Jørgensen ved Herøy omsorgsenter tok i mot et flott håndlaget utetermometer, malt av Anne Sissel Simensen fra Sandnessjøen. Hvor det skulle henge hadde damene også klart for seg, ved hovedinngangen til omsorgssenteret. I sin takketale berømmet hun de ivrige damene for sin innsats for beboerne og også hjemmeboende eldre i Herøy. Hun håpet de ville holde på i mange år til.

Deilig julemat
Etterpå var det bare å forsyne seg av den deilige julematen, det var noe for en hver smak. En kunne velge mellom pinnekjøtt og ribbe med tilbehør, og i tillegg spennende småretter. På dessertbordet var det også mye godt;  riskrem, karamellpudding og sjokolademousse. Det var ingen grunn til at noen skulle gå sultne hjem.

Tirsdagsklubben
Tirsdagsklubben startet opp for mer enn tre år siden og møtes i storstua på omsorgssenteret hver tirsdag gjennom hele året. Det serveres kaffe og kaker, og i tillegg spilles det bingo og sanghefter med gamle sanger er ofte i bruk. De som deltar på tirsdagsklubben kan også få kjøpt middag om de ønsker det.