Dette stevnet en et av Norges største rankingturneringer i badminton der landets beste spillere møtes og derfor er dette en meget stor prestasjon av spilleren fra Herøy.

- Live hadde sin tøffeste kamp i siste puljekampen mot Julie Marie Abusdal fra Kristiansand badmintonklubb. Hun vant første settet 24-22 og tapte andre settet 23-25, men klinte til i siste settet og vant 21-15, sier trener Torgeir Lenning.

- I semifinalen mot Therese Nguyen fra Haugerud BK vant hun 21-16/21-16 og hadde kontroll hele veien. I finalen ble det  tre sett mot Delia Murtazealieva fra Bygdø BK etter at hun tapte andre settet på grunn av dårlig konsentrasjon. Siste settet vann hun klart 21-10 og det var ingen tvil om hvem som var champion, sier en fornøyd trener, Torgeir Lenning.

Leder i badmintongruppa i Herøy IL, Astrid Reinertsen forteller at det deltok hele 29 påmeldte i den klasses som Live deltok i og at syv av de som hadde best ranking fra tidligere spilte en såkalt mini grand prix turnering.

- Live gikk helt til topps i den største gruppa og viser nå at hun er en av landets beste badmintonspillere i sin klasse. Dette er vi stolte av og vi håper dette kan virke motiverende på flere av våre spillere, sier Reinertsen.