Kampen innholdt alt det forball-elskere vil ha:

Tempo, innsats, tøffe dueller og temperatur, mange scoringer, godt spill og ikke minst spenning i bøtter og spann.

Flere har i etterkant karakterisert kampen som både "eventyrlig" og kanskje "tidenes kamp" på stadion.

Besto eksamen På forhånd hadde trener Harald Jakobsen karakterisert kampen som "en eksamen" som juniorlaget til FK Herøy/Dønna.

Vi må uten tvil kunne si at laget besto eksamen - selv uten seier.

For motstander Nesna IL kom med et meget sterkt lag og de lynhurtige og driblesterke løperne satte våre backer på mange prøvelser.

Keepertabbe Men det var heimelaget som scoret først og målet må karakteriseres som svært billig, da Nesnas keeper regelrett bommet på et løst tilbakespill som trillet i mål.

Så byttet lagene på å ha initiativet og på stillingen 1 - 3 så det litt mørkt ut til pause, til tross for at heimelaget hadde vist fram mye godt spill.

Utrolig opphenting Etter pause startet de en utrolig opphenting, da 1 - 3 på ikke så langt tid ble til 4 - 3.

Men gjestene slo tilbake og scoret to og ikke mange minuttene før full tid sto det 4 - 5 til Nesna IL.

Men voldsom innsats ga en fortjent utlikning i sluttminuttene og dermed poeng deling etter 5 - 5.

På 2. plass i serien Juniorene kjemper om opprykk til neste års HESA-serie og etter gårdsagens kamp ligger laget på 2. plass i serien med 14 poeng, i følge en tabell i Helgeland Arbeiderblad.

Mosjøen ligger på topp med 16 pong, mens Brønnøysund etter tapet for Mosjøen tirsdag har 9 poeng sammen med både Stålkameratene og Nesna IL.

Vårt juniorlag er fortsatt ubeseieret i år.