Kampen ble spilt onsdag kveld på kunstgressbanen på Solfjellsjøen.

Lagene hadde hver sin omgang og uavgjort var et greit resultat. Men det var heimelaget som kom best i gang med noen gode tendenser på høyresiden, spesielt ved Vegar Lorentzen.

Men det stokket seg før spillerne fikk løsnet skudd.

Raid Nærmest var Håvard Pettersen etter at Vegard Lorentzen raidet halve banen og slo inn foran mål.

Men Håvard Pettersen traff ikke rent på ballen som strøk centimetre til side for Mads Brusli i korgenmålet.

Selvmål Og scoring ble det ikke for i det 40. minutt og da var det etter frispark fra banens beste spiller, Ronny Jensen.

Tom Roger Aakvik presset en korgenspiller til å stusse ballen i egen mål ved bakerste stolpe.

Straffe Andre omgang var bare fem minutter gammel da Emil Reinertsen, som bakerste mann, tilsynelatende korrekt taklet Vebjørn Valåmo på full fart gjennom heimelagets forsvar.

Men dommer Herlof Øverdal blåste og pekte på straffemerket. Noe kort ble imidlertid ikke delt ut, men Are Stenvoll satte ballen sikkert i mål.

Gjestene overtok Utlikningen ga tydeligvis gjestene blod på tann, for Korgen overtok spillet. Riktignok uten at spillet varmet.

Ikke før det gjensto 10 minutter av kampen.

Da var det heimelagets keeper Steffen Mathisen som fikk vist seg fram med en kjemperedning på et hardt korgenskudd fra 16-meteren.    Morsomme ti minutter Bare to minutter senere skjøt Korgens Glenn Hjemaas fra om lag 20 meter.

Ballen gikk via en medspiller og utmanøvrerte Steffen Mathisen i heimelagets mål og til 2 – 1 til gjestene.

Fire minutter før full tid fikk Herøy/Dønna frispark 10 meter inn på Korgens banehalvdel.

Ladet kanonen Midtstopper Ronny Jensen ladet kanonen og ballen gikk direkte i mål, gjennom en klynge av spillere.

2 – 2 gir et riktig bilde av kampen og ga heimelaget i alle fall et viktig poeng.