Det skjer mye spennende i Herøysenteret denne våren.

Neste uke starter Byggmester Brattli AS med å bygge et stort lager om til blomsterbutikken ” Etcetera Botaniske Utskeielser Med Mere”.

Åpner opp Dermed forsvinner lageret til sportsbutikken og Elektro & Kjøleteknikk/Kremmarhuset.

- Vi kommer til å fjerne veggen inn til lokalene hvor Herøy Blomsterhandel holder til i dag. I disse lokalene vil jeg ha både lager, verksted og sykkelutstilling.

Samtidig blir alle butikkene mer tilgjengelig for kundene, ettersom det blir en felles gjennomgang til alle butikkene, forteller Marianne og Jan Harry Edvardsen og Kurt Nilsen til Herøyfjerdingen.

De er også eierne av Herøysenteret, sammen med Lena Nilsen som ikke var på jobb i dag.

Lager Det blir selvsagt åpent også fra sportsbutikken inn til den kommende blomsterbutikken.

Elektro & Kjøleteknikk/Kremmarhuset kommer dermed til å ta sportsbutikkens nåværende lager i bruk som sitt lager.

Elektro & Kjøleteknikk/Kremmarhuset gjorde for litt tid siden store utvidelser og benytter i dag hele 2. etasje, og har foreløpig ikke behov for nye lokaler til butikken.

Ny ansatt Men Herøy Sport og Fritid utvider altså både butikken og arbeidsstokken. Fra 1. mars blir Elisa Moe å finne i sportsbutikken på deltid.

- Det blir helt perfekt å kombinere denne jobben med Morskogen Gård (link), selv om gården og hestene tar sin tid, sier Elisa Moe som har svært lang fartstid med å selge klær.

- Jeg har vel jobbet med salg av klær siden jeg var 14 år. Sist hos Best Woman i Sandnessjøen i to år.

Slipper pendlingen Som småbarnsmor blir det fint å slippe pendlingen til Sandnessjøen. På grunn av barnehageplassen må man være på plass til faste tider, forteller Moe.

Hun syns det blir meget spennende å få drive med salg av sportsklær og sportsutstyr.

Stort pluss - Med den lille forskjellen at nå blir det mer snakk om funksjon, sier Kurt Nilsen som er svært glad for å kunne knytte Elisa Moe til butikken.

- Det blir et stort pluss for oss. Med det utvider vi antall ansatte fra tre til fire.

I dag jobber vi nesten døgnet rundt og med Elisa på plass håper vi å få gjort unna mer arbeid på dagtid, avslutter Kurt Nilsen.