- Dette var som ventet. En vanskelig kamp, men vi vant, uttalte Glenn Andre Pedersen rett etter kampen som gikk på Herøy gressbane i småregn.

Bodø/Glimt dominerte før sidebytte og gikk til pause med 3 - 0. Glenn scoret selv mål nummer to, mens den tredje scoringen ble satt inn på straffe av lagkamptein hos Glimt Robin Pedersen etter at Glenn ble felt.

Etter sidebytte kom heimelaget mer med i kampen, men skapte usedvanlig få sjanser.

Samtidig var Bodø/Glimt stadig farlig, og midtveis i omgangen puttet Glenn Pedersen på til 4 - 0.

De andre to målene til Glimt ble satt inn av Toni Stafsula, som spilte på Glimst førstelag i fjor.

For hjemmelaget var kampen en klar framgang fra forrige seriekamp mot Stålkameratene.

En jury på Herøy stadion gjorde følgende rangeringer av heimelagets beste spillere: Nummer 1 og beste spiller: Henrik Tømmervik 2. Ivo Reinertsen 3. Jonas Knutsen.