Påmeldingen er åpnet, og på www.sykletiljobben.no kan man melde seg på i individuell klasse eller bedriftsklasse. Man logger så all aktivitet på nettet i åtte uker. Årets aksjon pågår fra 19. april til 17. juni og alle er med i trekningen av flotte premier.

- Hverdagsaktiviteten (gå/sykle til og fra skole, arbeid, andre aktiviteter) er den viktigste aktiviteten vi utfører og som viser seg å vare over tid. Oppfordringen er derfor å ta frem sykkelen eller gode sko og møte sommeren med mere energi og bedre form, sier folkehelsekoordinator Karina Kilvær til Herøyfjerdingen.

Hvorfor delta i Sykle til jobben-aksjonen?
Kroppen er skapt for bevegelse. Beveger vi oss mer enn 30 minutter hver dag beskyttes vi mot en lang rekke sykdommer og plager. Sykle til jobben-aksjonen er verktøyet som gir deg og dine kollegaer en klapp på skulderen for å bli mer aktive.

Alle kan være med
Sykle til jobben-aksjonen er en aktivitetskampanje over ni uker som får folk i bedre form! Som deltaker får du en treningsdagbok med enkel registrering av din aktivitet på www.sykletiljobben.no. Du kan delta alene, eller på lag med inntil 5 deltakere. Nettsiden passer utmerket som verktøy for bedrifter som vil ha lokale konkurranser og kåringer. Du kan registrere all aktivitet og dermed kan alle på arbeidsplassen delta i konkurransen. Her kan alle delta uavhengig av alder, aktivitetspreferanser og ferdighetsnivå.

Trykk her for å melde deg på aksjonen.