Herøy Sport og Fritid har nettopp lagt bak seg et 5års-jubileum, et år som ser ut til å bli det beste så langt – både omsetnings- og resultatmessig.

- Takket være trofaste kunder og et fint personale.

Tidlig i sykkelsesongen - Da vi startet håper vi på å selge rundt 50 sykler i året. Tidlig i sykkelsesongen i år vil sykkel nummer 1000 gå over disken.

Og det skal markeres.

Vedkommende kunde får sykkelen gratis, uansett om det er en 2-åring som skal ha en liten barnesykkel eller en voksen som skal ha en skikkelig racersykkel, forteller Kurt Nilsen til Herøyfjerdingen.

Spent De mener også at sykkel nummer 1000 ventelig vil bli solgt relativt tidlig i sykkelsesongen.

- Vi har full kontroll på alle syklene vi har solgt og hvor de har havnet. Så nå er vi spente på hvem som får en sykkel gratis, sier Kurt.

Marine Harvest har ellers bestemt seg for å sende en delegasjon til sykkelrittet ”Nordsjørittet” som avvikles 11. juni.

Nordsjø-rittet - Vi vil levere 10 sykler til Marine Harvest i den anledning som deltakerne fra Herøy skal bruke. Dette innebærer også full utrustning med klær og sko til rytterne, forteller Nilsen videre.

Fabrikksjef Kjell Stokbakken kunne ved juleavslutningen for de ansatte opplyse at de som velger å delta i rittet får dekket reise og opphold.

Nordsjørittet vil ha rundt 12.000 deltakere og er et tur-ritt på 91 kilometer fra Egersund til Sandnes, gjennom flott natur.

Påmeldingsfristen for dette rittet er 11. februar.