Styret i Herøy IL Fotball, ved Heidi Nilsen og Åge Johansen, mener årets Herøy Cup var den 11. i rekken.

Med styrets medlemmer, ulike komitéer og dommere var rundt 30 personer i sving lørdag og søndag for å få den populære cupen avviklet.

Lørdag var det ganske så fullt med folk på Herøy Stadion da totalt 220 miniputter duellerte på gressmatta. Da var det naturligvis flere voksne til stede også.

Penger i kassa nødvendig Heidi Nilsen forteller at lørdag ble det omsatt for 16.500 kroner i kiosken. Også søndag, til tross for regn, gikk det unna i kiosken.

- Vi er nødt til å ha et bra overskudd på dette arrangementet. Det er med på å sikre tilbud til ungene ellers i året, sier Heidi Nilsen som legger til at det er utrolig morsomt å holde på med dette.

- Mest av alt vil vi skryte av ungene. Under lørdagens premieutdeling fikk vi se en fantastisk flott oppførsel fra ungene. Vi har vel aldri hatt en så flott oppstilling som i år, sier hun.

1012 minutter kamp Lørdag ble det spilt 51 kamper da 24 ulike lag spilte fotball. Søndag - med 10 lag i sving - ble det avviklet 20 kamper. 220 unger deltok lørdag, mens rundt 100 spilte i regnværet søndag.

Det betyr 1012 minutter mer kamp.

Laget egen sang Et av lagene på Herøy Cup lørdag laget også en egen sang til melodi av "Napoleon med sin hær".

Velkommen til stadion Vi synger alle mann. For her skal vi lære å drible litte grann. Vi skal score og juble og springe og kjempe og enda få tid til å leke littegrann.

Her på denne stadion her er det veldig bra. For graset er nyklipt og alle er så glad. For HIL og MIL og SIL og DIL og Vega er med her. De koser seg på stadion med nydelig vær.