Herøyfjerdingen hadde dessverre ikke anledning til å delta under åpningsarrangementet, men vi har vært så heldige å få noen bilder og en liten rapport fra Jan Magne Berlund. Berglund er forøvrig travelt opptatt i disse tider med å etablere treningssenter sammen med Gaute Mathisen. Treningssenteret Fysioform regner med å være klar til oppstart første uka i januar.

Full hall under åpningen
Ca 600 personer møtte opp på den offisielle åpningen av Dønnahallen. Det meste av underholdningen var ved lokale krefter, noen fastboende og andre utflyttere.

Flere dyktige solister
Turid Hjortdahl, utflyttet Dønnværing bosatt i Bodø og medlem av Bodø Sinfonietta, spilte obo sammen med Dønnahorn og Eva Olsson også hun utflyttet Dønnaværing, fremførte sang av ypperste kvalitet.

Berit Opland og Jarl Åge Aaker sang "Tusenårssang til Dønna" og herøyfjerdingen Svein Ove Pettersen sang Stein Ivar Mortensens "En sang til Dønnamannen" til bilder av Inge Ove Tysnes og Helgeland Kammerkor bidro med flere innslag og skapte julestemning i salen.

Det var fullt trøkk når Morten Leirvik sang blues akkompagnert av Dønnahorn og Dønna gitarliga med Bjørn Pedersen, Freddy Pedersen, Kristoffer Nyheim og Hans Petter Kaggerud.

Ordfører i Dønna, Anne Sofie Sand Mathisen holdt selvsagt også åpningstale.

Dyktige konferansierer
Arrangementet ble flott sydd sammen av de to rutinerte konferansiererene Jannicke Grønås og Patrik Nilsen.

Tekst og bilder: Jan Magne Berglund