”A Midwife for Bethlehem” har Toft Toft kalt utstillingen som skal henge  i Oslo rådhus så lenge jubileumsutstillingen varer.
 
Den består av de fire bildene " Grønnsaksmarkedet i Gaza", "Palestina lider", "En Jordmor til Betlehem" og det siste i kull "Hva har vi lært av historien".
 

- Jeg har arbeidet i lang tid med bildene som skal være med. Jeg var på studietur i Palestina i fjor i september - og ble i etterkant forespurt av Palestinakomiteen om å lage bilder til denne utstillingen.
 
Veldig inspirerende
Dette var selvsagt veldig inspirerende og meningsfylt med tanke på videre arbeid og bearbeiding av alle inntrykkene. Så kom invasjonen i Gaza som forsterket det hele - også billedmessig. dette førte til intens aktivitet i atelieret.
 
Jeg har laget mange bilder i denne serien, hvor fokus er Palestina - historikk og samtid, forteller Tone Toft til Herøyfjerdingen.
 
Norske og palestineske utstillere
Utstillingen inneholder mange ulike kunstneriske innslag og uttrykk. Norske og palestinske kunstnere deltar.
 
Det er kurator for utstillinga, Ayman Azraq, har i samråd med utstillingskomiteen valgt ut de fire bildene som skal være med i denne mønstringen.
 
- Jeg skal delta på åpningen på onsdag 25. november og gleder meg veldig.
 
Seminar
Søndag 29.november, også det i regi av Palestinakomitéen, er det seminarer i Litteraturhuset i Oslo hvor blant andre Berit Mortensen fra Sandnessjøen skal fortelle om sitt jordmorprosjekt i Ramallah, forteller Tone Toft videre.